Despre noi

Un proverb romanesc spunea: “Curatenia este mama sanatatii.”

Toata lumea stie ca starea mediului inconjurator, inclusiv a spatiului unde petrecem cel mai mult timp (acasa si la birou), ne influenteaza sanatatea, asadar daca vreti sa va mentineti sanatosi si sa nu aveti grija curateniei zilnice, puteti apela cu cea mai mare incredere la noi.

SimClean - firma specializata de curatenie din Bucuresti ofera servicii de calitate la preturi mici.

SimClean ofera clientilor sai beneficiile și confortul unui mediu de trai si de lucru curat prin servicii profesionale de curatenie. Specialistii nostri sunt instruiti in permanenta in ceea ce priveste cele mai noi produse si tehnologii de curatenie profesionala, pentru a respecta normele de protectia muncii si a mediului si pentru a eficientiza operatiunile de intretinere.

Va punem la dispozitie servicii de curatenie generala, de intretinere si curatenie dupa constructor, atat pentru locuinte, cat si pentru birouri, spatii comerciale sau industriale.

Suntem o echipa de profesionisti, care lucram rapid, eficient si cu simt de raspundere doar cu produse de curatenie de calitate superioara.

“Un loc curat este un loc sanatos” este sloganul dupa care ne ghidam.

Profitati de timpul liber, iar noi ne vom ocupa sa va facem curatenie in incinta casei sau a biroului unde lucrati, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de un mediu curat si sanatos!